dinsdag 17 juli 2007

Countdown

Het einde is in zicht. Vrijdag neem ik het vliegtuig naar Chennai, en einde volgende week kom ik terug naar Belgie. Vandaag is er de vergadering met alle projectverantwoordelijken, die wordt om de twee dagen gehouden, en om mijn afscheid te vieren (dit klinkt wel wat raar) maar ook een beetje omdat het mijn verjaardag is, tracteer ik ze hier allemaal op een doosje met twee van het suiker druipende gebakjes en twee hartige snacks. 5 roepie per doosje :) en ik heb er gelijk 100 besteld.

Voor mijn verjaardag heb ik al een paar oorbellen in ontvangst mogen nemen, een tweede paar volgt nog. De afgelopen maanden heeft zowat iedereen gevraagd of ik geen juwelen had, en waarom dan wel niet. Vandaag kom ik met mijn eerste paar Indische hangers op kantoor, en ie-de-reen heeft het gezien en vindt het prachtig. Ik blijf er mij over verbazen hoe anders de focus kan zijn...

Ik kijk er heel erg naar uit om jullie allemaal terug te zien, ik droom van een regenachtige en koele augustus, maar ik vind het ook heel jammer om te vertrekken. Ik heb hier een paar hele leuke contacten opgebouwd, en tenzij ik terug naar Bhubaneswar kom, zal ik hen niet meer terugzien.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Happy happy birthday to you, Leentje!
Hip hip hoera!

Anoniem zei

Dag Leentje,

Heb al je berichten gelezen met plezier gelezen. Keek steeds weer uit naar nieuws. Ik ga het nog jammer vinden dat je blog nu gaat stoppen... Je schrijft zo leuk! Maar 't is ook weer leuk om je straks in Belgie of NL weer te treffen en alle verhalen live te horen.
En natuurlijk ook: supergefeliciteerd met je verjaardag!!!

Veel liefs!
Fiene

Peter zei

ai, blijkbaar verjaardag gemist. hartelijk gefeliciteerd met gister, zo te zien op de foto genoot je er wel van. en op je vraag van 2 weken geleden; ja logje werd af en toe gelezen want ik vond het wel een leuke uitdaging die je aanging ... wat deed avonturier Julien ineens zonder commentaar op die foto's joh ;-) ?
goeie reis terug naar je andere abnormale leven dan,
Peter

Goofball zei

oh...gelukkige verjaardag met vertraging!


Kom je dan eens langs om life al je verhalen te vertellen???