maandag 14 mei 2007

Ta Ra Rum Pum

Vrienden, de tijd van de grote verhalen is helemaal nog niet voorbij! Het grote geloof bestaat nog! Het is te zeggen: in Bollywood toch. Smachtende blikken, vilein gelach, moordende haat en brandend vuur, ontberingen en opofferingen inclusief een stevig pleidooi voor het gezinsleven (in plaats van met Koen Wauters in zee te gaan zou de CD-V beter hier een kijkje komen nemen), en dat alles voor de democratische prijs van 20 rps!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Aaaaah! Bollywood! Heerlijki Die grote gebaren! Die euforische gezangen! Die pijnlijk hoge frequenties bereikende vrouwenstemmen! De onbeschaamde, van honing en kitch druipende romantiek, die gezwollen metaforen en symboliek ....
Ik kijk al uit naar onze Indiatrip in oktober ....
Hoe gaat het je daar af, Leen?

A bientôt à Bruxelles.

Gianni

Anoniem zei

Quel plaisir de te voir aussi épanouie dans ton nouveau challenge ! je te souhaite de passer d'autres excellents moments, qui j'en suis sûr te marqueront à jamais.
Gros bisous et à plus tard.

Bernard

Goofball zei

20 roepies voor een film? Wow! daar kan je net mee naar het toilet in de kinepolis ;)...alle, een paar keer naar toilet.

Anoniem zei

Da's waar! Die Indische filmen! Een Marokkaanse mama en haar dochtertje van 2 kregen er niet genoeg van....werd vlot opgenomen in het rijtje van Dora en OuiOui,...het zullen wel de kleurtjes en wiegende heupen geweest zijn, ik denk niet dat ze de smachtende blikken al vatte.
De lokale videotheek ingedoken of Bollywood bezocht?
Astrid